Tjenester

Oppussing

Trenger du hjelp med oppussingen? Vi kan hjelpe deg med montering av innredning, legging av nytt gulv, maling av vegger og utskifting av dører og vinduer. Ta kontakt for avtale.

Nybygg

Har du tanker om å bygge uthus? Eller vil du bare bygge noe nytt? Vi utfører oppføring av mindre bygg, og vi passer på at det blir gjort på en nøyaktig måte. Ta kontakt for avtale.

Veranda og platting

Vi tar på oss bygging av ny veranda og platting, samt påbygging av eksisterende. Enten om du tenger en større veranda eller vil bygge en ny, dette fikser vi. Ta kontakt for avtale.

Beising og maling

Trenger du hjelp med maling eller beising? En slik jobb kan være slitsom å gjøre selv. Vi har de rette verktøyene, og derfor utfører vi dette på best mulig måte. Ta kontakt for avtale.

Rehabilitering

Rehabilitering kan være en stor jobb, og da er det lurt å bruke kompetente fagfolk. Vi tar på oss bytting av dører og vinduer, slik at jobben blir gjort ordentlig. Ta kontakt for avtale.

Vedlikehold av tak

Har du et tak med gress? Alle torvtak har behov for vedlikehold. Både med gjødsling, kalking, klipping og raking. Vi tilbyr også å make snø fra taket ditt. Ta kontakt for avtale.

Trefelling

Skal du felle et tre? Dersom dette blir gjort feil kan det gå fryktelig galt. Vi har god erfaring og kompetanse innen dette, derfor burde du la oss gjøre jobben for deg. Ta kontakt for avtale.

HAR DU BEHOV FOR VÅRE TJENESTER?

Vi vil hjelpe deg med snekkerarbeidet! Ta kontakt med oss dersom du lurer på noe.